De Overnemers

De Overnemers is het flexibele bedrijf van Martin en Laura van den Eijk dat u kan ondersteunen op vele gebieden van uw bedrijfsvoering.

Martin van den Eijk

U kunt bij De Overnemers terecht voor:

  • Ondersteuning bij uw administratieve taken.
  • Ondersteuning bij de verwerking van uw financiële administratie.
  • Ondersteuning bij uw verkoop activiteiten.

Heeft u iemand nodig om u te ondersteunen bij uw administratieve taken, maar u heeft niet voldoende werk om daarvoor iemand in dienst te nemen? Heeft u af en toe behoefte aan professionele ondersteuning op administratief gebied, bijvoorbeeld omdat u het druk heeft met uw kerntaken, bij tijdelijke uitval van een van uw medewerkers of voor tijdelijke projecten? Heeft u behoefte aan ondersteuning bij uw financiële administratie, omdat u daar zelf onvoldoende tijd voor heeft of uw boekhouder daarvoor te duur is? De Overnemers helpt u bij werkzaamheden waar u zelf niet aan toe komt.

In alle gevallen geldt:

De Overnemers biedt u een oplossing op maat en levert extra handjes op de momenten dat u die nodig heeft!

tijd voor uw corebusiness

Voor de ondersteuning van uw bedrijfsvoering richt De Overnemers zich voornamelijk op bedrijven en ZZP-ers die het liefst met hun corebusiness bezig zijn. Hierdoor blijven andere werkzaamheden langer liggen dan wenselijk is, soms zelfs te lang.

  • Heeft u ondersteuning nodig bij uw administratieve taken?
  • Heeft u ondersteuning nodig bij uw financiele aken?
  • Heeft u af en toe behoefte aan professionele ondersteuning?
  • Heeft u opvang nodig bij uitval van een medewerker?
  • Heeft u regelmatig kortlopende projecten waar u ondersteuning bij kunt gebruiken?

Daarvoor kunt u bij De Overnemers terecht. Vanaf af en toe een uurtje tot en met meerdere dagen per maand staat De Overnemers voor u klaar.

vooraf duidelijke afspraken

Een belangrijk uitgangspunt bij De Overnemers is: géén verrassingen achteraf. Bij de start van een overeenkomst met De Overnemers worden duidelijke afspraken met u gemaakt. De verschillende mogelijkheden, zowel voor de diverse telefoonabonnementen als voor de administratieve ondersteuning, worden besproken en de tarieven worden vastgesteld.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer weten of informatie over wat wij voor u kunnen doen?
Stuur dan hieronder vrijblijvend een bericht.